cheap christian louboutin , christian louboutin sale, cheap ralph lauren, ralph lauren sale, Cheap Michael Kors, Michael Kors Australia, christian louboutin ouetlet uk Запитання священику | Спасо-Преображенський Угорницький монастир

Запитання священику

420 запитань: Запитання священику

  • Мар'яна говорить:

    Слава Ісусу Христу!
    Виходячи з попередніх Ваших відповідей я зрозуміла, що архімандрит може вінчати поза монастирем. І все ж хотіла б уточнити: чи може архімандрит звершувати вінчання у монастирі в якому він служить? Чи є на це якісь заборони?
    Щиро вдячна за відповідь.

    • admin говорить:

      Слава навіки Богу! За Уставом Православних монастирів, таїнства Хрещення та Вінчання в них не звершуються, але при крайній потребі, ці таїнства можуть звершуватися у монастирі, лише з благословення архиєрея.

  • Андрій говорить:

    що за бардак на цьому сайті,хто ним розпоряджається,куда дивиться верховенство?!

  • Юля говорить:

    Слава Ісусу Христу! в мене непроста ситуація. у мене є троюрідний брат з яким я до 2015 року тісно неспілкувалася,тобто дружніх і родинних стосунків у нас небуло. тільки от минулого року ми домовилися про зустріч. після зустрічі ми зрозуміли що у нас є почуття як у хлопця до дівчини. тому хочу запитати чи можна нам планувати спільне майбутнє і чи дадуть нам шлюб? дякую.

    • admin говорить:

      Слава навіки Богу! Церква благословляє Шлюб і сімейні стосунки, починаючи лише з четвертого покоління. У Вашій ситуації, я б не радив планувати сім’ю, бо можуть бути великі проблеми у дітей, тим більше, – це гріх.

  • Володимир говорить:

    Слава Ісусу Христу! Мені 24 роки,Володимир.Стаждаю від психічної недуги ,маніакально-депресивного психозу.Психіатри радять пройти психотерапію,а я вагаюсь,бо чув що під час такого лікування можуть у люлдину вселятись злі духи.А з 2 сторони,це психіатрична лікарня має такий психотерапевтичний центр.І там умілі люди.В мене постійно неспокій
    ,навязливі думки.У екзорциста був,і їжджу час від часу.Порадьте що мені робити.

    • admin говорить:

      Слава навіки Богу! Серед сучасних такзваних екзорцистів, трапляється дуже багато аферистів, які приносять душі людини багато шкоди і проблем. Тому, я порадив би поїздити у Почаївську Лавру, до справжніх духовних старців на вичитку.

  • Мирослав говорить:

    Слава Ісусу Христу. Вітаю зі святом Покрову Божої Матері. Як не забувати про Господа не відхилятись до сукавст світу цього, стараюсь але тільки виходжу з дому одрузуж забуваю і починаю грішити – дайте пораду…

    • admin говорить:

      Слава навіки Богу! Святий апостол Павло, у одному із послань, пише: “Безперестанку моліться!” Тому, і я радив би Вам постійно в думці повторювати Ісусову молитву, але вдумуючись у її слова: “Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене грішного”. І, тоді не забуватимете про Бога і менше грішитимете.

  • Мирослав говорить:

    Слава Ісусу Христу. Скажіть для чого чотки і які молитви на них читається?

    • admin говорить:

      Вервиця у християнстві – це скоріше атрибут монашого служіння, який вкоренився і серед мирян. Вона допомагає людині зосередитись і сконцентруватись під час молитви. Коли людина бере собі молитовне правило (або священик за якихось обставин накладає на неї подібну епітимію), яке пов’язано із кількістю молитов (наприклад 10 або більше разів промовити молитву “Отче наш”, “Богородице Діво…” чи якусь іншу) – тут вервиця стає у нагоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *